OBSZAR V
Obszar V. Bezpieczna żywność
Instytut Ogrodnictwa
2014
- Zadanie 5.2. Opracowanie i doskonalenie nowych metod badania jakości produktów pszczelich
- Zadanie 5.3. Monitoring strat podczas przechowywania warzyw pochodzących z produkcji konwencjonalnej i zrównoważonej oraz rozwój nowych technologii pozbiorczych i przechowalniczych dla ich ograniczenia i zachowania wysokiej jakości i wartości odżywczej warzyw
2013
- Zadanie 5.1. Badanie pozostałości środków ochrony roślin w płodach rolnych w ramach obowiązującego monitoringu krajowego oraz wymogów UE
- Zadanie 5.2. Opracowanie i doskonalenie nowych metod badania jakości produktów pszczelich
- Zadanie 5.3. Monitoring strat podczas przechowywania warzyw pochodzących z produkcji konwencjonalnej i zrównoważonej oraz rozwój nowych technologii pozbiorczych i przechowalniczych dla ich ograniczenia i zachowania wysokiej jakości i wartości odżywczej warzyw
2012
- Zadanie 5.1. Badanie pozostałości środków ochrony roślin w płodach rolnych w ramach obowiązującego monitoringu krajowego oraz wymogów UE
- Zadanie 5.2. Opracowanie i doskonalenie nowych metod badania jakości produktów pszczelich
- Zadanie 5.3. Monitoring strat podczas przechowywania warzyw pochodzących z produkcji konwencjonalnej i zrównoważonej oraz rozwój nowych technologii pozbiorczych i przechowalniczych dla ich ograniczenia i zachowania wysokiej jakości i wartości odżywczej warzyw
2011
- Zadanie 5.1. Badanie pozostałości środków ochrony roślin w płodach rolnych w ramach obowiązującego monitoringu krajowego oraz wymogów UE
- Zadanie 5.2. Opracowanie i doskonalenie nowych metod badania jakości produktów pszczelich
- Zadanie 5.3. Monitoring strat podczas przechowywania warzyw pochodzących z produkcji konwencjonalnej i zrównoważonej oraz rozwój nowych technologii pozbiorczych i przechowalniczych dla ich ograniczenia i zachowania wysokiej jakości i wartości odżywczej warzyw
Instytut Sadownictwa i Kwiaciarstwa
Instytut Warzywnictwa
2010